Ny resa på gång!

Det tog inte långt tid för mig innan reseviruset tog tag i mig igen! Inte för att det är dags för någon långresa den här gången, men en resa är det allt! Efter bara ett par veckor i Sverige efter Aus/NZ-resan började jag få redig reselängtan och det kliade i hela kroppen efter att få leva ur en resväska och traska runt i flip-floppar och kortshorts. Hur som helst får nog nästa långresa vänta lite, men nu blir det i alla fall en kortresa på en vecka.

Vart ska jag ta vägen den här gången? Jo, det ska jag säga er! Det blir en sista minuten-resa till Budva, i Montenegro! För er som inte vet vart det ligger, ligger det precis vid Adriatiska Havets kust, inklämd mellan Kroatien och Albanien. Jag reser inte själv den här gången, utan har sällskap av min älskade Fredrik. Det kanske verkar fjuttigt med en veckas solsemester till skillnad från de sju månader jag har varit borta i Australien och Nya Zeeland, men det ska bli kul att få komma iväg lite och sola och bada och bara ha det skönt.

Vi åker från Göteborg lördagen den 5:e juni och är åter i Sverige den 12:e. Kommer (troligen) inte ha med mig min dator till Montenegro, och även om jag skulle ha det så kommer jag nog inte ha tid att skriva i bloggen, men jag har en plan! Jag kommer kludda ner vad vi har för oss om dagarna och så kommer jag uppdatera ALLT när jag kommer hem istället. Så då kommer ni få alla inlägg på samma dag när jag kommer hem, men så ni ändå får lite info om vad vi har haft för oss där nere.

Så var beredda på en hel del läsning den 12:e juni! Eller det blir väl den 13:e eftersom vi landar in vid kl 21.00 på kvällen den på lördagen så det blir väl ingen uppdatering då.

Ni får vänta med spänning tills nästa inlägg!

Puss och kram!

Montenegro, snart kommer vi!