Drömresa BOKAD!

Självklart så är jag alltid totalt överväldigad av glädje efter varje gång man har tryckt på "Boka", eller "Bekräfta" eller vad det nu kan stå på den slutgiltiga knappen när bokningen av nästkommande resa är helt klar. Men så överlycklig som jag är just nu, har jag inte varit på mycket länge.
 
För igår så tryckte nämligen jag och Fredrik på den "slutgiltiga" knappen som gör att vi den 7 april flyger iväg till SAN FRANCISCO!! San Francisco och Kalifornien har varit mitt drömresmål så länge som jag kan minnas och nu ska vi alltså dit...!!! Helt sjukt! Vi flyger från Göteborg vid 9-tiden den 7 april och mellanlandar först i Düsseldorf i Tyskland och sen i Chicago innan vi landar i San Francisco vid 20-tiden lokal tid.
 
Sen är vi åter på svensk mark igen morgonen den 25 april, trots att vi lämnar Kalifornien på morgonen den 24 april. Men med mellanlandning både i Chicago och i Frankfurt, plus tidsskillnad så ser det ju ut som att det tar oss över 24 timmar att ta oss hem men så är alltså inte fallet. Med andra ord så vi har 16 hela dagar på amerikansk jord. Vi ska såklart inte bara vara i San Francisco, utan vi kommer ta oss runt i Kalifornien och även en svängom till Las Vegas och sen får vi se vad vi har tid och lust att hitta på.
 
Inför nästa år har vi alltså valt att lägga största delen av våra semestrar på den här resan, och bara ha en kortis-semester under sommaren. Dels för att det är billigare att flyga till Kalifornien i april än i t.ex. maj eller juni, plus att hotellpriser och annat går ju upp som satan under högsäsongen, dvs. sommaren. En annan grej är ju också att det inte är lika snorvarmt som det kan bli i Kalifornien och Las Vegas under sommaren. Så flygbiljetterna var väldigt billiga, för att vara till Kalifornien, så allt är bara på topp!
 
För omväxlings skull så ska jag inte skriva en bok när jag skriver första blogginlägget inför en resa, haha! Men jag är hur lycklig som helst just nu, och helt överlycklig över att få fira min födelsedag under resans gång (vart vi än kommer befinna oss).
 
 
GAAAAH!!! Jag ska hiiiiiit!!