Äntligen en ny resa!

Vi ska självklart inte räkna bort den fantastiska Europabilresan vi gjorde i somras, då den var underbar på alla sätt och vis. Och desförinnan var vi ju under 2019 både på Grönland, i Prag och på bröllop i Ungern. Men att ta flyg och åka på solsemester, bara jag och Fredrik, har vi inte gjort sedan vi var på vår bröllopsresa på Maldiverna, vilket är 5½ år sedan. Så det är nu ytterst kul och spännande att vi ska iväg på nästa resa om 12 veckor. Den här gången får vi en ny plupp på kartan, då vi ska åka till Israel
 
Flyget avgår från Göteborg på förmiddagen den 26 juni, och efter en mellanlandning i Istanbul kommer vi fram till Tel Aviv vid 21-tiden. Vi kommer sammanlagt vara borta i 10 nätter, så vi kommer ha tre hela dagar i Tel Aviv, innan vi åker vidare till Jerusalen och är där i tre dagar, för att sedan åka tillbaka till Tel Aviv i tre dagar.
 
Vi har egentligen bara ett mål med den här resan: äta. Både jag och Fredrik älskar det israeliska köket med falafel, hummus och massa annat göttigt så vi ser verkligen fram emot att göra det här till en matresa. Såklart ska vi också njuta av (förhoppningsvis) fint och soligt väder också, men vi ser först och främst fram emot att äta gott under 10 dagar.
 
Mamma och Gunnar kommer passa Ellie och Thea under tiden vi är borta, så de kommer ha det hur bra som helst. Trots att vi hittills har haft med oss dem på de flesta resor vi har gjort så blir det en helt annan grej när man ska flyga, så de får stanna hemma hos mormor den här gången.
 
Så om ett par veckor bär det av ut i världen igen och jag är så taggad!
 
Vi ses snart, Tel Aviv!