Bröllopsresa

Var, hur och när börjar man ens beskriva den bästa dagen i sitt liv? Den 12 augusti 2017, för snart en månad sedan alltså, sa jag och Fredrik "ja" till varandra och blev man och fru. Det var den vackraste, roligaste, mest fantastiska dagen vi båda har varit med om och vi är så jädrans tacksam mot varenda en som var med och gjorde vår dag helt perfekt.
 
Men nu är ju inte det här en blogg där jag skriver om vårt dagliga liv utan om alla våra resor, och efter ett bröllop, tja, då måste man ju åka på bröllopsresa. Äsch då, vad tråkigt (!) Vi har faktiskt haft bröllopsresan bokad sedan november förra året för att försäkra oss om att kunna resa de tider vi ville samt få de hotellen som vi ville.
 
Majoriteten av er vet ju redan vart vi ska, men jag vill bara skrika ut det till alla: den 22 oktober sätter vi oss på planet som tar oss till Dubai i Förenade Arabemiraten. Där kommer vi att spendera tre dagar innan vi på kvällen den 25 oktober tar nattflyg, via Colombo i Sri Lanka, för att sedan på morgonen den 26 oktober sätta fötterna på Maldiverna (!!!!!!!). Vi kommer att landa i huvudstaden Malé, och sedan ta ett litet sjöflyg till den lilla ön Kuramathi som ligger 6 mil väster om ön som Malé ligger på. Hela Maldiverna består ju av lite över 1 000 öar så det är via sjöflyg eller färja/båt man tar sig mellan öarna. Efter fem lata dagar på Maldiverna flyger vi sedan tillbaka till Dubai för två dagars shopping innan vi åker hem till Göteborg igen, på morgonen den 3 november.
 
På Maldiverna kommer vi bo så stöööööört fint, i en hydda på pålar ovanför vattnet, med jacuzzi på uteplatsen och en liten stege ner från uteplatsen rätt ner i havet. Även långt innan vi ens hade förlovat oss har jag alltid sagt att det är till ett sådant ställe jag vill åka till på bröllopsresa och nu är det faktiskt dags, iiiiiihhh!!! Ser även sjukt mycket fram emot Dubai som man i flera år har hört så mycket om. Så på den här resan blir det både shopping, storstad, strand och drinkar på en solstol, vilket passar oss perfekt.
 
Så om dryga sex veckor bär det av till Dubai och senare vidare till paradiset. Allt detta tillsammans med min nyblivna man. Kan det bli bättre? ♥
 
Dubai, snart kommer vi!
 
Så här kommer vårt boende på Maldiverna se ut...!!