Två resor i en

Nu har vi gjort något vi aldrig har gjort förut! Och det är nämligen att ha två resor bokade samtidigt...! Som bekant så åker vi ju till Vilnius i Litauen första helgen i december, men bara en månad efter det så åker vi ut i världen igen!
 
Och vart ska vi den här gången då, och varför undrar ni säkert. Svaret på "varför" återkommer vi till, men på frågan om vart vi ska: Mellan 5-13 januari så tar vi och flyger iväg till USA för tredje gången i ordningen, och tar och glassar i Miami! Och inte nog med det så ska vi också åka på en tredagarskryssning till Bahamas (!!!) Kommer landa i Miami på kvällen den 5 januari, och mellan 8-11 januari kryssar vi alltså i Karibien. Både på dit- och hemvägen kommer vi mellanlanda i London, men dock är det rätt långa mellanlandningar. På ditvägen är det lite mer än tre timmars mellanlandning och på hemvägen över fem timmar... Men det var antingen det eller ha två mellanlandningar på 2½ timme vardera, så restiden hade inte påverkats. Men men, vi lär nog kunna roa oss på den gigantiska Heathrow flygplatsen i ett par timmar ändå.
 
Är medveten om att det här låter som en sjukt lyxig resa, och det kanske det är, men här kommer svaret på "varför": helt enkelt för att det var jädra billigt. Flygbiljetterna kostade lite över 4000 kr/person, men kryssningen kostade inte mer än 2200 kr/person, och då ingår all mat under tre dagar. Självklart blir alltid en resa dyrare än man tänkt sig från början, men utgångspriset är inte alls farligt för vad vi verkligen får för pengarna.
 
I år kommer jag jobba mellan 24-30 december, så då känns det skönt att få lite (försenad) julledighet i januari istället. Dessutom så blir det ju lite födelsedagsresa för Fredrik då han fyller år den 6 januari. Än så länge har vi inte bokat boende men det är ju ännu ingen panik.
 
Som sagt, tredje turen till USA för vår del och så även ett nytt land, Bahamas! Ska också bli spännande att testa på kryssning, vilket jag har lite erfarenhet av i Egypten, men som Fredrik aldrig har testat.
 
Men först blir det Vilnius om dryga en månad.
 
Hej hej!
 
Miami - Ja tack! Bahamas - Ja tack!