Time to go to Cyprus

Lite mer än två månader hann gå sen vi kom hem från Asien innan en ny resa var bokad! Och trots att våra två senaste resor, alltså Kalifornien och Malaysia+Indonesien, var väldigt stora resor väldigt långt bort så blir det inte lika långt den här gången. Men jakten på nya nålar i kartan fortsätter och den här gången blir det att sätta fötterna i ett (för oss) outforskat land, nämligen Cypern!
 
Den 29 juni sätter vi oss på flyget som tar oss till flygplatsen i Larnaca för att sen ta oss till östkusten och Fig Tree Bay där vi kommer stanna i en vecka. Och trots att jag har blivit lite av en chartermotståndare så är det faktiskt en veckas charter vi nu åker på. "Försvaret" till det här är helt enkelt för att det skulle kosta i stort sett lika mycket som att boka flyg och hotell separat. Vi var först inne på att åka till Malta, och det var dit det skulle kosta typ lika mycket som vi nu betalar för att istället åka till Cypern.
 
Just för den här resan spelade landet inte så särskilt stor roll utan vi ville mest bara få en veckas solsemester. Även fast både jag och Fredrik tenderar att bli rätt rastlösa efter flera dagar i en solstol så ville vi ändå komma iväg och njuta av semestern och ha boendet på ett och samma ställe under vistelsen. Sen kan det så klart kanske bli en och annan utflykt under den här tiden, om jag känner oss själva rätt!
 
En liten parentes bara, nu har blogg.se anpassat läsarvyn på mobilen så att det blir lättare att läsa bloggen både på mobil och plattor. Har redan testat hur det ser ut på min mobil och det blir mycket lättare att läsa den istället för som förut, att man var tvungen att zooma in och ut hela tiden.
 
Det var allt för tillfället. Tre månader kvar, sen glassar vi på Cypern!
 
Puss! ♥
 
Inte helt fel vy från hotellet vi ska bo på!