Dagen före den stora dagen

Första natten i Frankrike fick vi sova ut vilket var väldigt skönt. Vi var inte uppe och åt frukost förrän klockan var 9.30. Då var redan några andra i familjen vakna, men vi åt frukost i sakta mak och efter ett tag kom även Emmas andra brudtärna Anne med sambo och barn. Jag har ju pratat en del med Anne på Messenger inför den här helgen men vi har aldrig träffats, så det var kul att träffa dem.
 
Nån timme senare lämnade vi hundarna på rummet och gick till en närliggande mataffär för att köpa lite lunch och även frukost för de kommande dagarna. Strax efter 12 kom också vigselförrättaren och tillsammans med Emma, Leo och Anne gick vi igenom morgondagen i grova drag för att alla ska veta var man ska gå, stå osv under ceremonin. Efter genomgången gjorde vi lite lunch och sedan har vi hängt här och badat vid poolen en del. Även hundarna har badat vilket de tycker är roligt men vi har också hållit i dem i vattnet så att de verkligen ska svalka sig och inte bara gå i snabbt och simma några simtag utan faktiskt bli svalkade.
 
Strax före kl. 17 gick vi upp och duschade och gjorde oss i ordning för kvällen. Bröllopet är ju imorgon men redan ikväll var det en lite mer informell middag för hela sällskapet. Så vid 18-tiden började det sakta men säkert komma fler gäster, så vi var väl nästintill hela sällskapet som ska vara med på själva bröllopet. Så kom det en cateringfirma som ställde upp stora pannor med blåmusslor och paella (jag fick linsgryta) och så åt och drack vi hela kvällen. Ellie och Thea har varit med bland gästerna hela kvällen och gått omkring bland alla. Det var totalt sex hundar med ikväll och alla har gått bra ihop. Vid 21-tiden tog vi upp dem på rummet så vi märkte att de var rätt trötta men annar har de varit med hela dagen. Den sista timmen hade Leos syster och pojkvän anordnat lite lekar för Emma och Leo, så det var väldigt roligt att avsluta kvällen på det sättet.
 
Tror inte att jag kommer skriva något efter bröllopet, då det förhoppningsvis kommer hålla på länge, och jag kommer vara rätt upptagen med mitt toastmasteri.
 
Wish me luck! 
 
 
(null)
Poolhäng
 
(null)
Plask
 
(null)
Jag och Thea badar
 
(null)
Bada
 
(null)
Ellie
 
(null)
Sola
 
(null)
Solhundar
 
(null)
Solar
 
(null)
Drottning Daisy
 
(null)
Gäster
 
(null)
Hej!
 
(null)
Ellie, Thea och Daisy
 
(null)
Paelladags
 
(null)
Thea bland alla gäster
 
(null)
Ellie bland gästerna
 
(null)
Ellie tog plats under dryckesbordet
 
(null)
Avslappnade hundar
 
(null)
Daisy
 
(null)
De blivande två
 
(null)
Gäster
 
(null)
Selfie
 
(null)
Mat!
 
(null)
Lekar
 
(null)
Mer lekar

Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0