Chokladbolls-kväll

Det fina vädret i Sydney har gått och lagt sig verkar det som. Det är rätt varmt i solen, men alldeles för kyligt för att bara ha shorts och linne på sig. Gårdagen var alldeles för molnig för att sola så vi tog en slappedag istället. Jag och My rörde oss i sakta mak bort mot Christophers hostel och stannade i lite butiker på vägen och kollade. Christopher ringde sedan och sa att han kunde bjuda oss på café för att han hade haft "världens bästa morgon" som han uttryckte sig. Mötte upp med honom på stan, och då visade det sig att han har kommit in på sin utbildning på en skola i Kalmar. Happy happy, grattis! Så han tog mig och My och bjuppade oss på Starbucks. Trevligt att börja morgonen med en iskall mango/passionsfrukt juice. Mums!

Efter fikat gick vi till hans hostel och kollade lite på "Vänner" i tv-rummet. Satte sedan på "Shrek 2" och kollade på den. Vid halv 4 tiden gick jag och My tillbaka till oss, gick och Internetade lite och gick sen och käkade. Kändes lite dumt att det var Christopher som hade bjudit oss när det egentligen var vi som borde bjuda honom på något. Så vi nosade runt lite i köket på vårt hostel, samlade på oss diverse ingredienser och gick sen till hans hostel. Stödhandlade också lite på Coles på vägen.

Vi kommer dit och då sitter han vid datorn och Internetar och ska göra det ett tag. Perfekt, för då kunde vi göra det vi tänkt för att överraska honom samt fira att han kom in på skolan - Nämligen egengjorda chokladbollar! Snodde lite smör och socker i köket på vårat hostel, jag hade havregryn, plus att vi köpte kakao och kokos på Coles. My var också in the mood för glass, vilket också inhandlades. Ett litet minus var dock att smöret vi snodde, hade nog legat i kylen ett tag för chokladbollarna fick nån mysko eftersmak, hah! Men vad gör man inte! Var även über och gjorde egengjord chokladsås till glassen.

Lånade "Walk the Line" (igen) och snaskade i oss ovannämnda i tv-rummet, och Christopher var mer än nöjd. Blev rätt många chokladbollar, lite mer än 10 var, och efter vi var klara med filmen rullade jag och My tillbaka till vårt hostel igen. Blev en rätt sen kväll, och vi var i säng strax före 23. Eller sent och sent, sent för oss, eftersom vi brukar gå och lägga oss typ vid 22, haha! En mycket trevlig kväll var det i alla fall!

Idag har vi mest fördrivit tiden, och som vanligt var vi på Christophers hostel och kollade film. Blev "Casino Royal" denna gången, vilken jag har sett förut och som är helt okej. Gick sen tillbaka till oss, lagade mat och duschade lite. Vet inte om det blir nån dejt med Christopher senare ikväll, annars får vi se om vi kanske ses en snabbis imorgon, eftersom hans flickvän kommer ner imorgonbitti och så drar dom till Byron Bay imorgonkväll. Så från och med imorgon är jag och My solo, så vi har ju hela lördagen att hitta på nånting, vad det nu kan vara, hah!

Kommer ett par bilder från kvällen igår.
2 veckor kvar till julafton!
Pussar

Kvällens buffé

Müms!
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0