Manly

Äntligen har vi fått lite sol i Sydney! Har varit väldigt opålitligt de senaste dagarna, med diverse regnskurar och moln. Men kollade vädret igår och det var en stor strålande sol hela dagen. Perfekt. Vaknade tidigt för en gångs skull imorse, och sov inte till 11 som vi brukar, hah! Jag öste upp klockan 09.30 och väckte Christopher och bestämde hej hopp att vi skulle till beachen. Käkade och gjorde oss i ordning och tog sedan färjan över till Manly. Tänkte spara Sydneys mest kända Bondi Beach tills nästa vecka.

Tog färjan över till Manly, vilket tog ca. en halvtimme och gick sedan till Manly Surf Beach som den så vackert heter. Inte en överdrivet stor strand, men det var lagom med folk och det var härligt att få bättra på brännan lite nu, eftersom det var ett tag sen sist. Var i Manly i ett par timmar och tog sen färjan tillbaka igen. När man just åker färja eller båt ute i hamnen så får man en sån otroligt fin vy över Sydney. Är en sån sjukt fin stad alltså! Roligt att man också får lite andra vinklar på t.ex. Operahuset. Var en jättefin dag idag också, utan ett moln på himlen, så bilderna blev extra fina.

Det var väl egentligen det vi har hunnit med idag. Kom tillbaka från Manly, duschade och käkade som vanligt. Har lånat en film från tv-rummet, så ikväll blir det "The Departed". Kollade på "Walk the Line" igår som är Johnny Cashs biografi. Om ni inte har sett den, så gör det. Otroligt bra film! Är med Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon i huvudrollerna. Rackarns bra!

Imorgon blir det troligen en tur till Darling Harbour och Chinatown är det tänkt. Får se om det blir som vi tänkt oss, hoho!

Hoppas snön ligger kvar åt er där hemma! Och hemma är alltså mamma, Gunnar och resten hemma hemma uppöver i Norrlandet.

Pussipuss!

Bild jag tog från taket igårkväll. Jävligt ballt!
 
Sydney stad, Operahuset och Harbour Bridge
 
Manly Beach
 
Hej hej!
 
Sydney Skyline
 
Operahuset
 
Operahuset igen
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0