Mot Surfers Paradise imorgon

Då var det andra dagen i Byron Bay. Hann inte skriva nånting igår för vi hade fullt upp hela dagen. Sov ut till 10.00 igår, klev upp och gick ut på stan för att handla frukost. Orkade inte hitta Woolworths för att köpa "riktig" frukost, utan vi tog oss varsin macka på Subway och köpte färskpressad juice från en juicebar. Ovannämnda förtärde vi på en bänk i solen på Byron Bays gator, hoho! Är så jäkla skönt att vi har kommit till värmen nu. Är liiite skillnad från i Coota där man var tvungen att vara fullt påklädd om dagarna. Här är det shorts och bikiniöverdel som gäller.

Tog oss en sväng till Woolworths (nu även kallad Woolies), handlade lite käk och gick tillbaka till hostelet för att göra oss redo för stranden. Har kanske 100 meter att gå till the Main Beach från vårat hostel. Kom ner till stranden och slängde oss i solen på varsin nyinköpt sarong. Efter ett tag går jag ner och känner på vattnet och det är svinkallt! Eller svinkallt och svinkallt, det är ju inte varmt direkt. Så inget badande för våran del.

Gick upp vid 15.00 då det började blåsa lite kallt, så vi gick tillbaka till hostelet för att göra oss i ordning för att gå ut och käka. Men det slutade med att vi började dricka öl med en av våra rumskompisar och att vi sedan gick ut för att festa vid 21-tiden.

Gick till Cheeky Monkey's som är en bar som är lite halvkonstig, eftersom bartendrarna har maskeradkläder på sig, det finns inget dansgolv, utan man dansar på borden, och att dom har massa lustiga tävlingar där man kan vinna diverse saker. Jag kände mig inte på humör för att dricka alkohol, utan jag drack vatten hela kvällen, men vi öste som fasen uppe på borden i alla fall. Var jag, My, våran rumskompis Chris och hans kompis Ellie. Väldigt trevligt. Drog från Cheeky's strax efter 12 och gick och la oss på en gång.

Idag har dagen egentligen inte sett så annorlunda ut än vad den gjorde igår. Klev upp, handlade frukost (riktig frukost denna gången i form av fullkornsfrallor, Philadelphiaost, juice och yoghurt) och käkade detta i köket på hostelet. Gick sedan ner till stranden där vi var i ca 4 timmar. Klart man har fått färg, weiho!

Inga planer för kvällen än så länge. Sover sista natten här i Byron Bay nu eftersom alla hostel är fullbokade. Är tydligen långhelg nu den här helgen eftersom det är New South Wales Labour Day på måndag, därav anledningen till varför vi bara kunde boka tre nätter här. Fråga mig inte vad Labour Day är, för det vet jag inte, haha! Vet bara att måndag räknas som en röd dag. Åker i alla fall upp till Surfers Paradise imorgon och har bokat in oss i tre nätter. Kommer troligen stanna där lite längre eftersom det är en större stad och bor lite fler människor där. Tråkigt att vi inte kunde stanna längre i Byron, men vi kommer nog få våran dos av sol och bad på andra ställen, med början i Surfers Paradise imorgon.

Har i alla fall börjat med vårat nyttiga liv nu. Dvs. inte käka pizza, chips och flöt lika ofta som vi har gjort de senaste veckorna. Så ikväll blir det sallad med tonfisk och avokado som gäller här på hostelet. Jag vet att du är avundsjuk Fredrik, hoho!

Kan i alla fall säga att jag diggar Byron Bay. Var och varannan människa går omkring med en surfbräda under armen och 99% av alla här har flip-floppar. Är inte en överdrivet stor stad, utan alldeles lagom.

Kan göra er avundsjuka med lite bilder från stranden, hah!
Pussar och Kramar!

Frukost!

Hejsan hejsan

Byron Bay

The Main Beach

Tjoho!

På väg till playan

Öl och sol

Foot-fetish

Strand

Strand

My och Chris på Cheeky Monkey's

Ellie

My, jag och Ellie

Party på borden!


Tog lite bilder på vårat coola hostel också, haha!

Entrén

Trappan upp

Våran korridor. Förvirrande?
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0