Surfers Paradise

Är nu som sagt i Surfers Paradise och har det gött! Är mycket varmare här än vad det var i Byron Bay och stan är mycket, mycket större. Trivs mycket bättre här där det är lite mer liv och rörelse.

Sista kvällen i Byron spenderade vi ute på klubben Cocomangas ihop med vår rumskompis Chris och hans syster Nikki och hennes pojkvän Dan. Hade väldigt trevligt men var inte uppe alldeles för sent med tanke på att vi skulle ta bussen till Surfers dagen därpå.

Åkte som sagt från Byron i fredags och det tog ca 1½ timme att åka hit. Hade gratis hämtning från busstationen så vi inte behövde gå och svettas i värmen. Hostelet är helt okej, vi delar rum med tre amerikanska tjejer och en tjej från Canada. Är fyra svenska tjejer till på vår våning, men inga som vi har pratat så mycket med, för dom är sjukt dryga, fulla och jobbiga hela tiden.

I fredagseftermiddags när vi kom hit till Surfers gick vi och köpte varsin macka på Subway och sen ner till stranden och käkade. Subway har blivit våran hemliga last, och igår käkade vi där två gånger, haha! Handlade sedan lite mat, lagade pasta och pastasås på hostelet och sen gick vi ut för att träffa Mys kompis Johanna. Gick till en pub och satt där och hade trevligt med Johanna och hennes polare Christoffer. Var inte så peppade på att gå ut, så jag och My gick och käkade pizza och gick sedan tillbaka till hostelet och sov.

Började dagen idag med att ta en hurtig promenad på dryga en halvtimme. Superskönt! Var dock jävligt svettiga när vi kom tillbaka, men svettig är man här dygnet runt i alla fall, hah! Gick sen ner till stranden och mötte upp med Johanna, Christopher och Johannas reskompis Mia och Christophers reskompis Emil. Hade det gött i solen hela dagen och jag badade i havet för första gången! Var lite varmare än i Byron men ändå inte varmt. Men väldigt svalkande med tanke på att vädret är jättemycket varmare här än i Byron. Efter stranden gick vi och handlade lite mat och nu håller vi på att göra oss i ordning för att ut och parta med Johanna och Christopher och co.

Har inte bokat nåt nytt hostel här ännu men vi kommer troligen stanna typ tre nätter till. Ska kika på lite hostel ikväll.

Hoppas ni har det bra därhemma. Puss och kram!

Surfers Paradise

Subwaymacka!

Hej hej!

Surfers Paradise

Surfers Paradise

Första gången i havet

Stranden
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0