Frisbeegolf

Då var vi nere på sista dagen i Queenstown. Har varit lika fint väder här idag som alla andra dagar vi har varit här och vi bestämde oss för att spendera dagen i Queenstown Gardens spelandes frisbeegolf! Vet inte om ni vet vad det är, men man kastar en frisbee längs med en bana, så ska man pricka en korg, och den med minst kast vinner.

Jag har bara hört talas om det men aldrig spelat det själv, men det var väldigt roligt. Vi lånade varsin frisbee från hostelet och öste iväg. Hade dock lite svårt att hitta vart banan började, så vi gick ett varv runt hela den stora trädgården och sen körde vi igång när vi hittade bana 1. Några banor var lite svåra, men kul var det. Daniel slog mig med ca. 35 kast, eftersom jag var rätt dålig på det, hah! Efter det gick vi till stranden och solade i ett par timmar.

Imorgon bär det då först av mot en liten håla här i närheten som heter Glenorchy för att spana in där man spelade in skogen Lothlórien i Sagan om Ringen. Det är ca. 5 mil här ifrån Queenstown, och sen far vi mot Dunedin, dit det är ungefär 40 mil. Eftersom det knappt finns några motorvägar här, och vägarna är rätt slingriga och krokiga så lär det ta en stund för oss att köra. Vi får tillgång till bilen imorgon vid 10, då dom förhoppningsvis är på plats från Jucy Rentals här utanför hostelet som utlovat.

I Dunedin stannar vi i en natt och kör sen upp till Christchurch. Är en redig bit upp till Christchurch, och det är troligen det längsta vi kommer köra under hela resan. Sen lutar det åt att vi är i Christchurch i två dagar och far sen över till västkusten. Ska bli kul att få se lite mer av landet och inte bara Queenstown även fast det är otroligt vackert här. Tror dock att hela det här landet är vackert och att vi inte direkt kommer få se så mycket fula vyer.

Så det ska bli spännande att se om vi hittar till Glenorchy för det första, och för det andra, om vi hittar skogen där Lothlorien utspelas, hah! Kommer troligen komma fram rätt sent till Dunedin imorgonkväll, och om vi sticker tidigt där ifrån lär vi komma fram till Christchurch väldigt sent på lördagkväll också. Får se när nästa uppdatering kan tänkas bli.

Hoppas allt är bra där hemma. Här har vi det gött i värmen. Imorgon har jag förövrigt varit hemifrån i 200 dagar. Sheize anamma!

Puss puss!

Ett fett träd i Queenstown Gardens
 
Dags för frisbeegolf!
 
Wiho!
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0