Hurtbulle!

Idag har vi allt varit redigt hurtiga! Vet inte riktigt vad berget heter som vi gick upp på, men det går i alla fall en gondol upp till toppen. Men det kostade $24 för att åka upp och sen ner, men vi ville vara hurtiga så vi gick upp! Det var helt sjukt brant och helt sjukt jobbigt och vi svettades som aldrig förr, haha! Som tur är så var det mesta av turen inne i skogen så det var mycket skugga, annars hade vi nog dött av värmeslag. Tog tiden och det tog oss ca. 45 minuter att komma upp. Var egentligen bara första biten som var riktigt jobbig eftersom då var det verkligen rakt upp, men sen följde man bara en bilväg så det gick lite lättare.

När vi kom upp så satte vi oss ett tag och var helt tagna av utsikten. Det känns nästan inte ens verkligt när man sitter och kollar ut över landskapet. Det är helt otroligt vackert. Satt där uppe ett tag, och vi var inte sugna på att gå ner i mördarbacken så vi tog gondolen ner för $12.

Gick sedan runt en stund på stan och letade upp en karta så vi vet vart vi ska köra när vi lämnar Queenstown på fredag. Vi har inte bestämt till 100% exakt vart vi ska, men vi har våra aningar. Tänkte kika lite nu på Internet vart det kan vara värt att åka. Har i alla fall planerat att åka över till nordön den 18:e, dvs. en vecka innan jag åker hem. Vi har hört från alla som har varit här att man ska spendera mer tid på sydön än på nordön, så enligt planerna lämnar vi sydön då om dryga två ½ vecka.

Det har blivit ganska regelbunden uppdatering för min del nu, och utan att säga för mycket så kan ni ju verkligen, verkligen, verkligen räkna med en uppdatering imorgon. Förutsatt att jag överlever...! Ni får väl räkna ut själva vad som står på agendan för vår del imorgon. God damn!

Ha det så bra allihopa!
Puss puss

Gondolen
 
Upp för berget!
 
Svett!
 
Framme!
 
Queenstown
 
Hej hej
 
Queenstown
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0