Moln över Budva

Tro't eller ej, men idag har det varit molnigt här i Budva. Innan vi åkte hit kollade vi långtidsprognos på vädret för den här veckan och det stod att det skulle vara lite molnigt idag. Så vi tog det rätt lugnt på förmiddagen och vid 11-tiden gick vi ner mot stranden.

På vägen ner pep vi in på ett hotell som har en servicedisk för utflykter, och tog och bokade in en utflykt för imorgon. Men vad det är för utflykt, det får ni allt vänta och se tills imorgon, moahaha! Kan säga som så att det är en heldagsutflykt och det kommer bli väldigt spännande!

Efter vi hade bokat utflykten gick vi ner mot stranden och trots att det var molningt la vi oss på ett par solstolar. Efter ett par timmar började faktiskt de flesta dra sig ifrån stranden på grund av att det var så molningt så vi låg nästan själva kvar kändes det som. Men tji fick dom, för efter ett tag kikade solen fram och det var fint solväder igen.

Låg på stranden tills 15-tiden och gick sen och käkade lite lunch på en närliggande restaurang. Rörde oss sen hemåt för en dusch i handfatet (nej, inget varmvatten idag heller) och lite slapp på rummet. Middagen bestod av pizza för min del och grillspett för Fredrik. Som vanligt gick vi en liten promenad efter maten och på vägen hem inhandlade vi lite fika för utflykten imorgon.

Nu ska vi strax kika på en film och sen blir det sova, då det är uppstigning vid 06.30 imorgon!

Hej hopp och puss och kram!
 
Lite lunch
 
Jag tvättar håret
 
Spännis-Fredrik
 
Yeah, vilken nightclub!
 
Jag uppe på taket på vårat hotell
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0