Sista dagen i Budva

Sista dagen här i Budva har vi (som förutspått igår) spenderat på stranden. Gick ner vid halv elva tiden och badade och solade fram tills efter tre. Då gick vi och käkade lite lunch i form av den inhemska salladen Shopska, som är tomat, gurka, paprika, lök och riven fårost. Käkade den även när vi var i Bulgarien och den är rackarns god ska jag säga er! Blev också en sista duschning i handfatet innan vi gick ut och åt den sista middagen.

Åt middag på en mysig liten restaurang med uteservering precis på stranden. Efter maten gick vi en sväng längs med "shoppinggatan" och gick in på en spelhall och spelade lite Air Hockey. Sen blev det inhandlande av diverse presenter till er därhemma, hoho! Var tillbaka på hotellet ganska tidigt, så vi började packa så smått och ska snart kolla på en film innan vi lägger oss.

Imorgon ska vi checka ut härifrån hotellet vid 10 och då får vi ställa undan väskorna i en annan lägenhet så dom kan städa ur de lägenheter där vi som ska fara har bott. Bussen som ska ta oss till flygplatsen kommer och hämtar upp oss vid 15-tiden och i lägenheten där vi har ställt väskorna har vi möjlighet att duscha och fixa till oss innan vi åker, så vi inte är helt svettiga och saltiga efter stranden. För trots att vi åker hem imorgon tänkte vi spendera ett par timmar på stranden. Då har vi också tid att käka lite lunch längs med strandpromenaden och slösa våra sista euros. Planet går från flygplatsen i Tivat vid 18-tiden och så tar det dryga tre timmar till Göteborg.

Får se om jag hinner med ett inlägg imorgon, eller om det blir på söndagförmiddag eftersom vi kommer komma hem vid 21-tiden imorgon. Blir (förhoppningsvis) upphämtade av Fredriks polare så vi är troligen hemma ganska snabbt. Får som sagt se om jag pallar skriva nånting imorgon eller om det blir på söndag.

Ni får en summering av hela resan när jag skriver det sista inlägget för den här gången. Som ni vet vid det här laget så älskar jag att skriva summeringar, men jag tror inte direkt att det kommer bli lika långt som Aus/NZ summeringarna blev, haha!

Kramar och pussar

Den dagliga frukosten
Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0