Kortis-inlägg

God afton! Är nyligen hemkomna från ytterligare en middag här i Albufeira. Äter och dricker gott och har det allmänt jätteskönt här på Algarvekusten. Tänkte bara posta ett kort inlägg, mest så ni får se bilderna från dagen!
 
Idag har vi legat vid poolen istället för vid stranden, men då det har blåst rätt mycket även idag, så låg vi inte så länge, då vårat parasoll vände sig ut och in (så som paraplyer kan göra), och gick nästan helt sönder p.g.a. blåsten. Efter det var vi tvungna att hålla i parasollet för att det inte skulle flyga all världens väg. Så efter ett par timmar gick vi istället och köpte supergod lunch på den närliggande supermarketen. Även idag blev det brieost, parmaskinka, bröd och annat mumsigt.
 
Efter lunchen tog vi oss en promenad i närområdet och satte oss sen på en uteservering för att svalka oss. Klockan var 16 när vi kom tillbaka, och då vi inte har behövt rummet städat på två dagar så tänkte vi att det skulle vara klart när vi kom tillbaka. Men icke. Strax innan 17 knackade dom på, och städade rummet. Eller ja, städade och städade. Bäddade sängen och vek ihop våra blöta handdukar. Trots att det är ett fyrstjärnigt hotell så är servicen inte så värst bra faktiskt... Inte bara på grund av städet, utan det är massa småsaker hela tiden, men det kan vi ta en annan gång.
 
Nu efter middagen har vi suttit på balkongen ett tag och nu tänkte vi mysa ner oss med en film på datorn. Håller tummarna för att det inte blåser lika mycket imorgon så vi kan njuta av solen och värmen sista dagen innan vi åker tillbaka till Lissabon på måndag.
 
Godnatt och puss!
 
Från igårkväll. Tog en tur till stranden
 
Misslyckat hoppkort, haha!
 
Luuunch!
 
Mysig liten gata
 
Hallå där!
 
Ser ni all sand i havet? Blåser en del som sagt...
 
Hus
 
Jag som trodde Cola Light och 7Up var internationella termer. Inte för tyskar, verkar det som, haha
 
Hittade ett svenskt galleri på vår promenad
 
Mot middag
 
Snygg!

Kommentera här!
Postat av: Mamma

Vilka fantastiskt fina bilder. Vackert. Maten ser jättegod ut. Vi är nu i Järpen för att hämta kött. Njut av er semester så ses vi ju snart. Stor kram till er båda:-):-):-)

Svar: Tack :) Det är jättefint här! Ät inte upp allt kött så vi kan grilla när vi kommer hem :) Puss!
Hanna-Sofia

2013-07-07 @ 12:44:42
Postat av: Daniel

Köper du med dig en Cola-Licht hem till mig?

Svar: Haha, njae, men du kan få en Sieben Up!
Hanna-Sofia

2013-07-07 @ 22:01:08
Postat av: Farsan Carlson

Kortis inlägg. E lite avis. Lev å må Ppa.

2013-07-08 @ 18:22:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0