Los Angeles

Nämen sisådär, då var vi på plats i stad nummer 2 på den här resan - Los Angeles! Känns coolt att vara här, i staden som på något sätt alltid har känts som något man bara ser på tv och i filmer. Ligger just nu i vår feta king size säng på vårt superfina hotell som ligger mitt på Beverly Boulevard i Beverly Hills.
 
I morse klev vi upp vid 6.30 för att ta oss till det frukoststället där vi har gått till nästintill varje dag för att äta frukost. Dom öppnade kl. 7 så vi var på plats i princip direkt när dom öppnade. Efter frukost gick vi tillbaka till hotellet och packade klart och gick sedan och hämtade vår hyrbil. Körde ut från San Francisco vid 8.30 tiden och styrde kosan mot Highway 1.
 
Vi valde den här vägen istället för att köra motorvägen hela vägen eftersom Highway 1 går hela vägen längs kusten och är finare än att köra motorvägen i inlandet istället. Såklart tar Highway 1 mycket längre tid än att köra motorvägen, och det visste vi ju såklart om. Så vi fräste på och byttes av med körningen så det har gått bara fint att köra hela vägen. På ett stället längs vägen stannade vi vid en strand där det låg fullt med elefantsälar. Påminde om när jag och Daniel körde till Kaikoura på Nya Zeeland!
 
Var rätt coolt när vi kom in mot Los Angeles, för det är verkligen mellan 5-7 filer i varje körriktning och lite varstans så ser man folk som har stannat för att dom har krockat efter att ha kört för nära när det är mycket bilar. Så jag rattade bilen bland alla hundratals bilar och Fredrik läste kartan. Efter bara en felkörning så kom vi fram till vårt superfina hotell nästan 12 timmar efter vi lämnade San Francisco. På det här hotellet har vi lagt lite mer pengar då jag ju kommer fira min födelsedag här på måndag! Känns lite lyxigt när dom har såkallad valet parking, dvs. när man lämnar bilnyckeln till en nisse som åker och parkerar bilen åt en...
 
Ännu inga bestämda planer för imorgon, men då vi befinner oss i en av de största nöjesstäderna i världen lär inte det vara något problem. Godnatt!
 
Längs med Highway 1
 
Hallå där!
 
Highway 1
 
Elefantsälar
 
Tjockisar
 
Längs vägen
 
Fräsar'n
 
Dagens utsikt under 12 timmar idag
 
Kalifornien
 
Kalifornien
 
Mot L.A!
 
Aaah, framme!

Kommentera här!
Postat av: Farsan Carlson

Hotellrummet såg schysst ut. Coolt med sälarna "unter wegs." Kram Ppa

Svar: Jadå, hotellrummet är verkligen schysst!
Hanna-Sofia

2014-04-12 @ 08:06:33
Postat av: Farsan Carlson

Jag var inte ironisk avseende skaka galler. Farbror blå är inte så blå som hemma å inte nån farbror heller. Här är det de hårda handskarna som gäller. Je veit sen min kontakt med dem i New York. Så fånder på vem som ska köra bil'n. Bara ett tips i all välmening. Kram igen, Ppa

2014-04-12 @ 08:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0