Nice to see you again, San Francisco

Klockan är nu strax 19.00 här i Kalifornien, vilket innebär att om 12 timmar sitter vi på flyget hem. Är nu åter i San Francisco efter att vi lämnade Las Vegas imorse. Hade satt klockan på 6, och då vi var tvungna att lämna av bilen på flygplatsen innan vi checkade in så hade vi inte tid att äta frukost på hotellet. Så vi begav oss från The Mirage strax innan 7 imorse och körde mot flygplatsen. Hyrbilskontoret låg en bit utanför flygplatsen, men vi bara lämnade av den, betalade, och tog sedan en transferbuss till terminalen. Smidigt!
 
Åt flygplatsfrukost och lämnade Las Vegas för att landa på LAX, Los Angeles flygplats, lite mindre än en timme senare. Hade bara 45 minuters mellanlandning i Los Angeles, vilket var skönt. Till slut kom vi fram till ett soligt San Francisco, där vi tog BART-tåget in till stan. Den här gången valde vi ett hotell verkligen mitt i smeten så att det skulle vara nära till stan och shopping. Var verkligen bara typ 100 meter från BART-stationen, och hotellet ligger mitt på Union Square, som är San Franciscos centrum. Hotellet är litet och mysigt och är faktiskt över 100 år gammalt, men såklart väldigt uppdaterat sen starten, haha.
 
Vi lämnade av väskorna på rummet och gick sen ut på stan för att kika lite det sista. Fredrik hittade sig ett par skor och jag köpte lite träningskläder, men nu är det helt smockfullt i våra väskor. Käkade på The Cheesecake Factory som, trots namnet, även serverar middag, så vi käkade en tidig middag innan vi gick tillbaka till hotellet igen. Såklart blev det även en Key Lime Cheesecake till efterrätt som måste ha varit den största cheesecake jag har sett i mitt liv. Mums!
 
Då flyget går strax efter 07.00 imorgonbitti så måste vi ta det allra första BART-tåget som går härifrån till flygplatsen. Vi hade läst att tågen börjar gå kl. 04.00, men det gällde tydligen inte från vår närmaste station, där det kommer först vid 05.00. Då det tar totalt 40 minuter att ta sig mellan flygplatsen och stan så skulle vi inte hinna det så vi har bokat en taxi tills imorgonbitti. Så klockan är ställd på 03.00 imorgonbitti och sen väntar närmre 20 timmar på diverse flyg. Men men, värre har man ju varit med om, när jag flög hem från Nya Zeeland. Så vi mellanlandar i Chicago, sedan i Frankfurt för att sen landa in i Göteborg vid 9.30 på fredagmorgon. Ni har ju skvallrat för mig att det är vår hemma, så det känns ju skönt att komma hem till finvere!
 
Nästa gång jag skriver blir väl hemifrån soffan i lägenheten. Då kommer som alltid en redig utvärdering och summering av allt vi sett och gjort. Puss och kram!
 
På McCarran International Airport i Las Vegas. Det finns alltså till och med spelautomater på flygplatsen...
 
Flygplatsfrukost
 
Sista middagen i San Francisco
 
Här finns det cheesecakes!
 
Mums!

Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0