Poolhäng

God fortsättning! Hoppas ni alla hade en mysig julafton igår, och fick er både god mat och kanske en och annan julklapp? Vi gjorde inget särskilt igårkväll, förutom att kolla på en film och äta upp våra julmuffins som vi fick av personalen igår.
 
Skrev ju igår att vi låg hela sex timmar vid stranden igår, men idag har vi legat och gottat oss i över sju timmar, haha. Idag har vi dock legat vid poolen istället för vid stranden. Vi har med andra ord inte gjort många knop idag, utan vi har läst väldigt mycket, badat väldigt mycket och solat väldigt mycket. Förutom en lunch på hotellrestaurangen så har vi bara slappat på varsin solstol hela dagen.
 
Ikväll har vi nyss varit ute och ätit och gick sen en sväng till en mataffär för att handla lite samt ta ut pengar. Innan vi åkte så kunde vi inte växla in så mycket indonesiska rupiah på Forex, eftersom dom inte hade så mycket som vi önskade. Så vi tog hälften rupiah och hälften amerikanska dollar. Dollar funkar att betala med här, men det blir rätt dålig växelkurs så vi tog nästan alla våra återstående dollar och växlade in dom på hotellet idag. Dessutom tog vi som sagt ut pengar i mataffären nu ikväll. Vi tog ut 4 miljoner rupiah, vilket är ca. 2500 kr. Inte så mycket egentligen, bara det att vi fick ut kalaset i 50 000 rupiah-sedlar, alltså dryga 30 kronor. Vi fick alltså ut hela 80 sedlar! Varken jag eller Fredrik kunde stänga plånböckerna efter, haha. Jag höll lite extra hårt i väskan när vi gick tillbaka till hotellet eftersom det kändes att vi gick omkring med svinmycket pengar, haha.
 
Inte mycket action idag här som sagt, men vi har det hur skönt som helst och njuter av vädret och semestern.
 
Kram och puss!
 
Det här har varit vår utsikt idag. Rätt okej ändå
 
Hej där!
 
Aaaahh....
 
God fortsättning från oss!
 
Poolområdet
 
Lunch vid strandkanten
 
Miljonärer!
 
Haha, pengahögen!

Kommentera här!
Postat av: Pia O Michael

God fortsättning på julen. Vi har haft en härlig julafton hos Lina O Ben med god mat och klappar
Julklappsspel och glada barn, det ser inte ut att det
någon nöd på er heller. Ha det så skönt i värmen, här är lite frostigt och ca 3 minusgrader.I dag har vi bara slappat och tittat på film. Tack för alla fina kort m m.Inte utan att man längtar till värmen.

2014-12-25 @ 18:42:37
Postat av: Mamma

God fortsättning till er också. Haft nattbesök av Liam. Morgonteve och frukost framför brasan. Legobygg, skoteråkning med Daniel trots -20. Tror Liam haft en fin dag. Nu -5 och stora snöflingor som faller. Kram

2014-12-25 @ 19:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0