Regnig dag

Härom natten vaknade jag till ett fruktansvärt regnoväder. Trodde helt ärligt att hela hotellet skulle kollapsa, så mycket regnade det. Men det märktes inget av på morgonen, då allt torkar upp på typ 10 minuter för att det är så varmt. Igår var det lite mörka moln och åskan mullrade men det kom aldrig något regn.
 
Idag vaknade vi och käkade frukost vid 9.30 och gick sen tillbaka till rummet för att fixa oss. Vi hade dragit för gardinerna när vi smörjde in oss med solkräm och så hör vi någon som håller på att vattna rabatterna här utanför. Bara det att när vi är klara för att ha en heldag på stranden så drar vi upp gardinerna och inser att det inte alls är någon som håller på att vattna rabatterna, utan att det ösregnar. Så det blev bara till att vänta på att det hade gått över. Inte så kul att ligga på stranden i ösregn, hah.
 
Tog väl kanske bara 20 minuter så var det färdigregnat så vi traskar ner mot stranden. Idag låg vi vid stranden och inte vid poolen men havet och poolen är så pass nära varandra så vi har ändå varvat och badat både i hav och pool. Vid 14-tiden gick vi upp för att äta lunch och då ser vi att molnen hopar sig. Så efter lunchen bestämde vi oss för att ta våra grejer och gå upp på rummet och bada i en annan av hotellets pooler som ligger bara 15 steg från vårat rum. Så vi tar två solstolar och gör oss i ordning för att sola lite till men det tar inte mer än 10 minuter så kommer monsunregnet. Så in med grejerna fort som bara den i rummet, men det stoppade oss inte från att bada. Vi plaskade omkring i vattnet ändå trots ihållande ösregn. Mot slutet höll vi dock mest till i bubbelpoolen som ligger under tak, så vi slapp få regnskvätt över oss.
 
Som vanligt så har vi varit ute och ätit nu ikväll. Jag testade Nasi Goreng en gång till precis som första kvällen här i Indonesien, men den här var inte lika god som den första. Blir nog ett par gånger till innan vi åker hem, för det är rackarns gott! Innan vi gick tillbaka till rummet satte vi oss i poolbaren och drinkade lite och pratade skit med en av bartendrarna.
 
Imorgon lämnar vi Bali för att dra vidare på vår resa. Vi kommer att åka 3 mil österut till en liten ö vid namn Nusa Lembongan där vi kommer att stanna i sex nätter. Vi lämnar inte Bali för sista gången utan kommer tillbaka hit en natt till innan vi flyger tillbaka till Kuala Lumpur den 3 januari.
 
Kram på er!
 

God morgon!
 
Jag plaskar i poolen
 
I bubbelpoolen
 
Ösregn!
 
Drinkar vid poolen

Kommentera här!
Postat av: Pia o Michael

Ser skönt ut att med bubbelpool, vädret rår man ju inte på. Här har vi c:a 5 minusgrader och tidvis sol
Kram från oss.

2014-12-26 @ 15:38:58
Postat av: Anonym

Kan bara vara "tokiga svenskar" som badar när det regnar...... eller! (Fast jag hade nog gjort likadant). Vintervädret med kyla håller i sig, idag minus 12, friskt och skönt då det inte blåser och en vinterblek sol som kryddar det hela. Det jag avundas er är maten för här blir det julmatsrester några dagar till, man tröttnar fort på det. Lev o må/Ppa

Svar: Haha, ja jag tror nog att många tittade på oss och tyckte vi var lite knäppa. Jag avundas er julmaten! Skulle mer än gärna ta en skinkmacka till frukost nu!
Hanna-Sofia

2014-12-26 @ 20:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0