Vi är miljonärer!

Fem och en halv månad efter vi bokade biljetterna så är avresedagen snart här! Om lite mer än 24 timmar sitter vi på första flyget mot Amsterdam, innan vi flyger 12 timmar österut mot Kuala LumpurMalaysia. Med tanke på det underbara höst- och vintervädret Göteborg har bjudit på de senaste månaderna så ska det bli superskönt att åka iväg. Inte helt fel att byta brungrått regn och 10 plusgrader mot sol och 25-30 grader värme!
 
Innan vi åkte till Kalifornien i våras så gick tiden innan resan så sjuuuukligt långsamt så ni anar inte. Men de här månaderna som har varit nu har bara swishat förbi. Kan nog bero på att jag både jobbar och framförallt pluggar, som har tagit upp mycket tid. Jag är dock klar med allting i skolan, även slutuppgiften som ska in 8 januari, så jag behöver inte öppna ett endaste litet Worddokument för att plugga på den här resan, vilket känns superskönt.
 
Vi har egentligen inte förberett så mycket inför resan, förutom att ha växlat pengar, och därav namnet på rubriken. I Indonesien är det nämligen sjukt "stora" pengar, så vi har växlat in ett par miljoner i indonesiska rupiah. Dock är inte en miljon rupiah så mycket att hänga i granen, utan endast ca. 600 kronor, men det ser ändå lite roligt ut på växlingskvittot att vi har fått ut ett par miljoner, haha. Har såklart växlat malaysiska ringgit samt endel amerikanska dollar då den valutan även gäller i Indonesien.
 
Så körschemat det närmsta dagarna ser ut som följer:
  • 17.40 imorgon går planet från Landvetter till Amsterdam.
  • 20.45 flyger vi från Amsterdam till Kuala Lumpur.
  • Landar in i KL kl. 15.40 lokal tid. I Malaysia kommer vi ligga sju timmar före i tiden, så när vi landar är alltså klockan 8.40 här hemma på söndagmorgon.
  • Vi stannar i Malaysia i två dagar, och den 23 december flyger vi vidare till BaliIndonesien.
Vi är redan incheckade och klara på flighten till Malaysia så nu är det bara att invänta avresa. Jag har såklart redan packat det mesta, men det sista går ner imorgon förmiddag. Känns faktiskt rätt skönt att inte flyga så astidigt på morgonen som vi ofta gör, utan att vi faktiskt har nästan en hel dag att greja med det sista imorgon innan vi åker.
 
Så nästa gång bloggen vaknar till befinner vi oss nästan på andra sidan jorden (!)
 
 We are millionaires!

Kommentera här!
Postat av: Mamma

Ha det så trevligt på resan. Kram till er båda:-)

2014-12-19 @ 17:07:49
Postat av: Pia o Michael

Ha det så skönt på resan.
Många kramar från oss.

2014-12-20 @ 10:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0