Dags för Baltikum

Jaha, då har det gått nästan fyra månader sedan vi bokade min födelsedagsresa till Vilnius, och nu är vi nere på dagen före avresa! Hösten har gått helt sjukt fort, både vad gäller plugg och jobb, och det känns lite konstigt att vi nu ska åka.
 
Kliver upp fruktansvärt tidigt imorgon för att ta flygbussen ut till Landvetter och sen ta första flyget som avgår 06.55. Trots att flygningen Göteborg-Vilnius troligen bara skulle ta ett par timmar så kommer vi faktiskt mellanlanda, både på ditvägen och hemvägen. Så första flygningen går mot Köpenhamn, där vi har 35 minuters byte innan vi styr kosan mot Litauen. Trots att vi inte flyger så långt så är det ändå tidsskillnad med en timme framåt. Precis som det var på Cypern i somras, med andra ord. Så vi kommer landa 10.45 lokal tid, och då är den alltså 09.45 här hemma.
 
Jag har bara haft en lektion idag, mellan 9-12 och resten av dagen har gått åt till att fixa inför imorgon. Jag veeet att vi bara ska vara borta över helgen, men det är ändå en del som ska fixas.
 
Det var det! Vi hörs nästa gång i Baltikum!
 
Hej hej!
 
See you soon!
 

Kommentera här!
Postat av: Mamma

Trevlig resa😊

2015-12-03 @ 18:07:46
Postat av: Farsan Carlson

Kör hårt, men ta det lungt! Ha så trevligt!

2015-12-03 @ 21:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0