Gratis middag! Eller inte...?

Vi klev upp strax före 9 imorse och begav oss ner till frukosten i vanlig ordning. En timme senare låg vi vid vår plats i trädgården och där blev vi liggandes till kl 17 med en kort lunchpaus på balkongen.

 

Ikväll bestämde vi oss för att käka på den av hotellets restauranger som ligger precis ovanför poolen och har jättefin utsikt över poolen och havet. Vi gick dit här om dagen men blev faktiskt nekade att sätta oss. Av den idiotiska anledningen att alla män måste ha långbyxor på sig. Men det är helt okej för kvinnorna att komma i minishorts och små toppar. Idioti tycker jag. Men idag så drog Fredrik på sig jeansen och vi gick ner till restaurangen.

 

När vi satte oss vid bordet visar det sig att det är buffé som man ska plocka själv. Vi begick alltså misstaget en andra gång att sätta oss på en restaurang utan att veta vad det kostar. Vi gjorde ju det på en brasiliansk restaurang i San Francisco, och då landade ju notan på ungefär 1000 kronor. Men vi tog ändå risken och plockade av buffén och det var verkligen jättegott. Jättemånga sallader, stor efterrättsbuffé och olika kött som kockarna stod och skar upp åt en. Och på tal om det här med långbyxor för männen, vilket var så jävla viktigt verkar det som, så hade dom inte direkt några höga krav på varken vad det var för typ av långbyxor eller vilka skor man hade till sina byxor. Vi såg både män i mjukisbyxor och män i finbyxor och flip-flopsandaler. Dom fick det att verka så himla viktigt och märkvärdigt när det egentligen bara var en sjukt löjlig regel.

 

När vi satte oss uppgav vi vårt rumsnummer och så sa dom att innan vi gick skulle vi säga till så skulle vi signera kvittot. Så när vi är klara ber vi om kvittot men det enda som står är dryga 6 euro för våra drickor. Så stod det "Halvpension: 0 euro". Vi fattade ingenting, för vi har ingen halvpension här. Men vi sa ingenting, betalade 6 euro och gick. Vi får väl se om dom satte upp maten på rummet och att vi får betala när vi checkar ut men hittills verkar det ju som att vi slipper, haha. Vi kikade dock på en skylt utanför restaurangen när vi gick vad buffén kostade, och det gick på 22 euro per person så det var ju inte lika farligt som i San Francisco.

 

Efter middagen tog vi en promenad längs med strandpromenaden och kikade på de andra hotellen runtikring. Vi gick förbi ett av hotellen som vi kollade på innan vi bokade det här, men vi valde nog rätt för vår del av stranden var mycket finare än det hotellets.

 

Sista dagen imorgon då! Då ska vi pressa ut det sista som solen har att erbjuda.

 

Kram kram!

 
Lunch på ballen
 
Middag med utsikt
 
Fin middagsutsikt
 
Efterrätter
 
Stranden
 
Godkväll!
 
Strandpromenaden
 
Bruna ben
 
Vi!
 

Kommentera här!
Postat av: Mamma

Fina ni😊

2015-07-04 @ 23:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0