Tredje gången gillt

Här sitter jag och undrar vart december med jul och nyår tog vägen. Tog ner alla julsaker igår, vilket kändes väldigt märkligt då det kändes som att det var alldeles nyss vi satte upp allt. December och januari är de månader på året som alltid brukar kännas som de allra längsta (vilket de också är, men så är ju även mars, maj, juli, augusti och oktober också), men det sa bara swish så var december slut. Har ju både hunnit med weekend i Vilnius, Jämtland i en vecka, julfirande och så nyårsfirande på spahotell i Varberg över nyår. Så december har minst sagt varit en händelserik månad.
 
Trots en händelserik månad, så är det ännu inte slut på äventyren, då det nu bara är 13 timmar kvar tills vi sitter på första flighten som så småningom ska ta oss till Miami, Florida, och till USA för tredje gången. Vi flyger från Landvetter kl. 8.00 med siktet inställt på London. På Heathrow Airport har vi sen tre timmar innan vi åker över Atlanten och så småningom landar i Miami vid 18.30 lokal tid, vilket blir 00.30 härhemma. Vi kommer alltså ligga sex timmar bakåt i tiden när vi är på plats. Det kommer även vara lika stor tidsskillnad när vi är på Bahamas.

Har förresten inte berättat för er hur vi ska bo! Den här resan kommer vi varken bo på hotell eller på hostel utan vi kommer testa något somheter AirBnB. Det är en sida där folk kan hyra ut sina rum, lägenheter eller hela hus. Så de första tre nätterna kommer vi hyra en egen lägenhet som ligger i South Beach i stadsdelen Miami Beach av en kille som heter Louis, och de sista två nätterna hyr vi ett rum av en kvinna som heter Sonia som ligger vid Miamis Universitetssjukhus. Varför vi testar det här är för att vartenda hotell vi har kollat på i Miami har varit svindyra. Nu kommer vi under 1000-lappen per natt och så behöver vi bara inhandla lite frukostmat och så reder vi oss själva. Så känns det spännande att testa att bo på ett lite annorlunda sätt än vad vi är vana vid.
 
Idag har vi båda varit helt lediga, och har öst omkring här hemma och packat och städat och fixat det sista innan vi åker imorgon. Det blir uppstigning vid 04.30 (!) då flygbussen går vid 06.00 så det blir minst sagt en lång dag imorgon. Så jag har laddat upp med en ny spellista där Will Smiths låt Miami självklart finns med, hehe.
 
Vi hörs igen på amerikansk mark!
 
Hit ska viiii!

Kommentera här!
Postat av: Pia o Michael

Ha nu en jätteskön semester.

2016-01-04 @ 19:56:46
Postat av: Mamma

Kram på er o ha en fantastisk resa 😊💕

2016-01-04 @ 21:40:16
Postat av: Farsan Carlson

Lycka till med resa å boende!

2016-01-04 @ 22:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0