Dagen före

Efter över ett års planerande för den här resan är det nu snart bara 12 timmar kvar tills vi sätter oss på det första flyget och är påväg på vår bröllopsresa (!). Idag, så här dagen före avresa, var vi nere en sväng på stan i vanlig ordning och växlade pengar och inhandlade småsaker som fattades. Och resten av dagen här hemma har mest gått åt till att packa, duscha och fixa i ordning. Vi flyger från Göteborg strax efter 10 imorgonbitti, för en mellanlandning i Frankfurt, och sedan vidare mot Mellanöstern och Dubai.
 
I Dubai kommer vi vara två timmar före i tiden, och i Maldiverna ytterligare en timme, så tre timmar före svensk tid. Vet dock inte hur det kommer vara med Internetuppkoppling på Maldiverna, då det som sagt ligger mitt ute i havet så uppkopplingen kanske inte är den starkaste. Men jag ska såklart göra mitt bästa att lägga upp bilder till er som ni kan njuta av hemma i regniga, höstiga Sverige, hihi!
 
Har egentligen inte så mycket mer att säga än att det ska bli så otroligt skönt att åka iväg och vara ledig i två hela veckor tillsammans med min nyblivna make ♥ Om allt går som det ska, landar vi i Dubai imorgon vid 22.30 lokal tid, så vi får se om det blir något bloggande imorgonkväll, annars hörs vi i början på veckan.
 
Hej och puss!
 
Lite skumt att lägga fram sommarkläder när det är regn och 10 grader ute
 
Money, money, money!
 

Kommentera här!
Postat av: Mamma

Ha en fin resa. Kram Mamma 💕💖❤

Svar: Tack! 😘
Hanna-Sofia

2017-10-21 @ 20:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0