Hallo från Lübeck!

Vi lämnade Göteborg strax före kl. 9 imorse och satte kurs mot Lübeck. Först åkte vi såklart genom Danmark, med en snabb lunch utanför Köpenhamn, och tog färjan från Rödby i Danmark till Puttgarden i Tyskland. Från hamnen tog det bara strax över en timme till Lübeck och vi hittade snabbt adressen till vårt Airbnb. Vi bor ett par kilometer från centrum, på övervåningen i en villa. Mannen som vi hyr av är supertrevlig och har en beagle som heter Rudi som Ellie och Thea har lekt med i deras trädgård.
 
Vi kom fram till Lübeck strax före kl. 17, så resan tog väl lite mindre än åtta timmar, och körningen gick hur bra som helst. Hundarna var jätteduktiga i bilen men man märkte vad skönt de tyckte det var att springa av sig i trädgården när vi kom fram.
 
Så vi packade in alla grejer och tog sedan en kort promenad till en mataffär i närheten för att stödhandla lite till middagen. Kom hem och lagade grönsaksbiffar med ris och nu bara hänger vi här hemma. Vi åker ju vidare imorgon bitti så det blir inte mycket action här ikväll.
 
Ett par bilder från dagen följer.
 
Vi hörs imorgon!
 
 
I bilen hemma - redo för semester!
  
Roadtrip!
 
Öresundsbron
  
På färjan mellan Rödby och Puttgarden
  
Utanför Lübeck
 
 
Vårt hus, där vi bor på övervåningen. Egen parkering också!
  
Airbnb-ägarens hund Rudi

Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0