I en stuga i Tjeckien

Imorse sov vi ut och vaknade strax före kl. 9. Vi gjorde frukost och gick sen ut på morgonpromenad med hundarna till en park i närheten. Packade sen in oss i bilen och körde från Lübeck vid strax före kl. 11. Även idag gick det bra att köra, och vi stannade efter ett par timmar för att äta lunch och tanka. Det gick så pass bra att köra så jag har faktiskt kört hela sträckan själv idag.
 
Vi körde via Berlin och sedan Dresden innan vi kom till tjeckiska gränsen och körde mot Prag. Något vi märkte när vi lämnade Tyskland och kom in i Tjeckien var att det är mycket bergigare här än i Tyskland. Vi bor på ett Airbnb i Brnky, ca 1,5 mil norr om Prag där vi bor i en egen liten stuga med enormt fin utsikt över floden Vltava. Själva Airbnbet är ett stort hus där man också kan hyra rum men med delat kök, men vi har en egen liten stuga med eget kök och egen terass med fantastisk utsikt.
 
Temperaturskillnaden från 18 grader i Lübeck imorse till 29 grader och strålande sol kändes verkligen av och hundarna har flåsat konstant sen vi kom fram. Vi kom fram strax efter kl. 18 och började direkt laga mat då vi inte hade ätit sedan kl. 13. Tog sedan ett dopp i poolen och fick också spolat av hundarna i duschen för att även de skulle svalka sig. Hade gärna doppat även dem i poolen men det är såklart inte tillåtet... Även här har värden en hund - en fransk bulldog som heter Amy. Den kom fram för att hälsa när jag och Fredrik turades om att bada i poolen så Ellie och Thea var inte så intresserade av den, utan såg istället till att vi inte drunknade i vattnet och stod och höll ett vakande öga över oss båda.
 
Nu ikväll gick jag en kort promenad med hundarna och snart blir det sängen efter ännu en lång dag i bilen.
 
Godnatt!
 
Morgonpromenad i Lübeck
 
Park
 
Finaste hundarna ♥
 
Tyskland. Vi såg förresten sååå mycket solcells"parker" längs vägen
 
Lunch
 
Mot Berlin
 
Skylt för Tjeckien - Česká republika
 
Bergigt i Tjeckien
 
Vårt lilla kök
 
Utsikten!
 
Sovrummet på nedervåningen
 
Utsikt från sovrummet
 
Våra älsklingar
 
Poolen
 
Amy
 
Utsikten från sängen
 
Mer utsikt
 
Solnedgång

Kommentera här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hanna-Sofias Resa
En reseblogg om 33-åriga Hanna-Sofias alla olika äventyr runt om i vida världen.



Planerad resa:
Ingen resa planerad för tillfället

RSS 2.0